Isabel Spinnars | Mattor, mysiga, mjuka, Marockanska, ”måsteha”!
15826
single,single-post,postid-15826,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

04 Jan Mattor, mysiga, mjuka, Marockanska, ”måsteha”!

IMG_1517

Varje gång jag möter mina mattor slår hjärtat volter. Det är en sån glädje och energikick att hålla i dem och att gå barfota på dem. De stimulerar alla sinnen.

IMG_1503

Igår hjälpte jag min man att fixa lite på hans hemmakontor. Han har valt den här röda mattan som är fullproppad med energi. Nästan alltid om det finns möjlighet, utgår jag från mattan som finns eller ska finnas i rummet när jag inreder. Med en matta som den här som bas får resten av rummet hållas ganska lugnt med färger och vitt får ta huvudrollen. Gråa och svarta toner hjälper till att balansera upp intensiteten i det eldiga röda.

Resultatet blev supermysigt, passande på ett hemmakontor som ibland kanske måste locka till sig arbetslusten….

DSC_0075

Betydligt annorlunda blir det med mattor som de här. Men de är lika sköna att sätta fötterna på. Det gäller bara att välja färg efter vilken känsla man vill ha i rummet.

Kolla gärna under fliken mattor, där kan du se de som just nu finns i lager. Vet du ungefär vad du vill ha, vad gäller storlek och färg men inte hittar det? Maila eller ring mig så tar jag kontakt med mina leverantörer. Tillsammans brukar vi leta upp mattan med stort M!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.