Isabel Spinnars | Kalkfärg, naturligt och vackert
15861
single,single-post,postid-15861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

18 Jan Kalkfärg, naturligt och vackert

Stiltje rosa

Stiltje kan verkligen få mig att gå igång! Så vackra inspirerande bilder. Jag vill måla om överallt och idéerna bara ramlar in i huvudet. Kolla den här vackra rosa kalkfärgen, super trendigt och miljövänligt.

stiltje grönt skåp

Vilken fantastisk miljö! Lugn men ändå så kraftfull.

Stiltje grön dörr

Kalkfärger ger en ytterligare dimension, ett djup och liv. Inte alls så platt som man kan uppleva ”vanlig traditionell” väggfärg. Den här färgen pratar ett annat språk – men så lätt att lära sig och ta till sig. Troligtvis för att den berör våra sinnen på ett djupare plan.

Kolla in deras hemsida www.stiltje.se

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.