Isabel Spinnars | Om företaget
15317
page,page-id-15317,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
over-rubrik-3

Isabel Spinnars AB

Om företaget

Företaget har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom olika områden kring inredning. Bland annat har två, mycket uppskattade, inredningsbutiker i Sigtuna varit en viktig del i företagets historia.

 

Uppdrag från privatpersoner och företag i form av konsultationer rörande inredning, renovering och projektledning. Största delen av verksamheten bedrivs i Stockholms närhet.

 

Ett stort antal inspirationsföredrag och kurser har också arrangerats.

IMG_3226
over-rubrik-3

Min Filosofi

Miljöer att må bra i!

Min målsättning är att du som kund ska känna det starka personliga engagemang jag vill ge dig.

En röd tråd som följer hela processen är att skapa miljöer som är hållbara för både människa och natur. Utgångspunkten är att ta vara på de redan befintliga förutsättningarna och utifrån rummets funktion, skapa harmoni, med hjälp av val av färg, form och material.

Vägen till färdigt resultat, är lika viktig, som det slutresultat vi tillsammans skapar.

over-rubrik-3

Isabel

IMG_3545-redigerad

Att arbeta med inredning är en förmån som ger stor glädje och inspiration i livet. Numera inriktar jag mitt arbete på framför allt inredningsuppdrag där både privatpersoner och olika företag är mina kunder. Uppdragen kan variera ifrån konsultationer på några timmar, för att ”få till” ett rum, till projektledning kring olika renoveringsobjekt.

 

Tidigare har jag även både arbetat i och bedrivit egna inredningsbutiker vilket bidragit till stor kännedom inom branschen.

 

Att få fungera som inspiratör och bollplank är det roligaste i mitt arbete! Stort personligt engagemang i att skapa trivsamma miljöer är min drivkraft. Arbetsredskapen jag föredrar att använda är bl.a. våra fem sinnen. Genom att aktivera, öga, näsa, mun, öron och inte minst känseln, blir vi berörda och därmed positivt påverkade av miljön omkring oss.

 

När vi lyckas skapa balans i inredningen känner vi oss mer harmoniska vilket bidrar till en bättre hälsa och med det ett rikare liv. Att kunna vara med och påverka sin hälsa genom en vacker, hållbar yttre miljö, leder till att vi även får en mycket bättre miljö i kroppen.